петак, 3 маја, 2024

20 godina sa vama
Održana 16. sednica SO Negotin

Održana 16. sednica SO Negotin

U Negotinu je održana 16. sednica lokalnog parlamenta, na čijem su se dnevnom redu našle 22 tačke. Na samom početku zasedanja odbornik Narodne strake Slađan Mihajlović podneo je predlog za dopunu dnevnog reda, kako je obrazložio, u pitanju je predlog da se pronađe rešenje da lokalna samouprava u budućnosti obezbedi udžbenike za sve učenike osnovnih škola na teritoriji opštine. Pomenuti predlog nije prihvaćen, međutim predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković je obrazložući razloge zašto taj predlog nije uvršten u dnevni red 16. zasedanja, istakao da će lokalna samouprava formirati radnu grupu koja će se pozabaviti ovom temom.  

Jedna od tema pomenute sednice bila je i usvajanje izveštaja o radu sa finansijskim izveštajem za 2022. godinu nekoliko institucija čiji je osnivač lokalna samouprava.

Odbornici su pored ostalog, usvojili Odluku o završnom računu budžeta opštine Negotin za 2022.
godinu, kao i Odluku o izmeni Odluke o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova izborne komisije opštine Negotin u stalnom sastavu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Velika količina padavina dovela do zamućenja izvorišta na teritoriji grada Bora, mole se građani da budu odgovorni i čiste kanale pored svojih kuća

Related posts