субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Narodni poslanik Veroljub Arsić i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić održali sastanak

Narodni poslanik Veroljub Arsić i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić održali sastanak

Povodom predstojeće zajedničke sednice Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku i Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava Narodne skupštine Republike Srbije, u Zaječaru je danas boravio narodni poslanik i predsednik Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava, g. Veroljub Arsić. Tom prilikom održao je sastanak sa gradonačelnikom Zaječara g. Boškom Ničićem na kome su utvrdili detalje ove zajedničke sednice kao i spisak predstavnika državnih i regionalnih institucija i predstavnika grada Zaječara, koji će prisustvovati sednici.

U delegaciji Narodne skupštine Republike Srbije su pored predsednika Odbora za finansije g. Arsića, bile i Aleksandra Balać, sekretar Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku i Tijana Ignjatović, sekretar Odbora za finansije, republički budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava.

Zajednička sednica odbora održaće se krajem maja ili u prvoj polovini juna meseca ove godine.

Izvor: http://www.zajecar.info/3858-narodni-poslanik-veroljub-arsic-i-gradonacelnik-zajecara-bosko-nicic-odrzali-sastanak

Related posts