субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Gradska zelena pijaca u Boru uskoro dobija novi izgled, u toku su radovi na asfaltiranju spoljašnjeg dela

Gradska zelena pijaca u Boru uskoro dobija novi izgled, u toku su radovi na asfaltiranju spoljašnjeg dela

Gradska zelena pijaca uskoro dobija novi izgled prilagođen potrebama kupaca i prodavaca. Nakon uređenja unutrašnjeg dela pijace, u toku su radovi na asfaltiranju spoljašnjeg dela.

Nakon što radovi na asfaltiranju 2 hiljade kvadrata budu završeni, pristupiće se izradi nove fasade na objektu, reparaciji postojećeg dela ograde a onde gde to ne bude bilo moguće biće postavljena nova zaštitna ograda.

Naručene su i nove tezge za sve prodavce koji na gradskoj pijaci prodaju svoje proizvode, ističe član Gradskog veća Igor Janković i dodaje da će biti renovirani i toaleti. S obzirom da se u gradsku pijacu nije ulagalo od sedamdesetih godina, trudimo se da svaki deo grada uredimo i modernizujemo a sve u skladu sa potrebama građana.

Radovi na uređenju spoljašnjeg dela zelene pijace biće završeni do kraja meseca a za ovu investiciju, iz lokalnog budžeta, izdvojeno je 12 miliona dinara.

Izvor: bor.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts