петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
„RITAM EVROPE“-NAJVEĆE MUZIČKO TAKMIČENJE

„RITAM EVROPE“-NAJVEĆE MUZIČKO TAKMIČENJE

Opština Kladovo dobila je poziv da učestvuje na takmičenju „Ritam Evrope“, najvećem muzičkom takmičenju u zemlji, za decu i omladinu uzrasta od 14 do 21. godine, koja poseduju vrhunski talenat za pevanje i ples. Tim povodom, u opštini Kladovo, organizovan je sastanak sa direktorima osnovnih škola, Srednje škole, OMŠ „Konstantin Babić“, plesnom grupom „Rea dens“ i KUD „Polet, kako bi se deci i roditeljima prenele informacije o značaju i učestvovanju na ovoj manifestaciji, rekla je koordinatorka programa Aleksandra Vasiljević.

Predsednik opštine Kladovo, Saša Nikolić, istakao je da je ovo promocija talentovane dece, ali i naše opštine. Poziv za učešće smo prihvatili, a omladini je pružena šansa da pokaže svoj talenat u pesmi i igri.

-Audicija za najveće televizijsko muzičko takmičenje za decu i omladinu održaće se 19. marta u Kladovu, u Domu kulture sa početkom u 16 časova. Šestoro mladih izvođača, bez obzira da li su u pitanju pojedinci ili grupe, biće izabrano za dalju obuku i pripremu za takmičenje koje će se održati u Zrenjaninu. Oni će braniti boje svoje opštine i jedne ambasade koja im bude dodeljena od strane organizatora televizijskog prenosa. Pobednika očekuje nagradno putovanje sa roditeljima u zemlju koju je predstavljao, rekla je koordinatorka programa Aleksandra Vasiljević.

Ove godine „Ritam Evrope“ emitovaće se uživo na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću. Podršku deci i omladini Srbije daju i ambasadori zemalja Evrope, Evropske unije, Australije i Izraela.

Izvor: https://kladovo.org.rs

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts