четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
Negotin: 15. sednica SO Negotin

Negotin: 15. sednica SO Negotin

U Negotinu je održana petnaesta sednica Skupštine opštine Negotin, odbornici su minutom ćutanja na samom početku zasedanja odali poštu preminulom predsedniku opštinskog odbora Narodne stranke i odborniku  SO Negotin  Krsti Stanković Njenjulović, kao i poznatom književniku Adamu Puslojiću. Dnevni red 15. sednice sadržao je 18 predloga odluka i rešenja. Predsednik SO Negotin se mr Milan Uruković osvrnuo se na tok ove sednice govoreći i o izmenama i dopunama odluka o usklađivanju osnivačkih akata ustanova kulture na teritoriji opštine Negotin.

Pred odbornicima se našao i predlog odluke o usvajanju izmena i dopuna lokalnog akcionog plana zapošljavanja opštine Negotin za period od 2021.do 2023. godine.

 Skupština je dala zeleno svetlo na  odluku o donošenju plana detaljne regulacije za izgradnju postrojenja za proizvodnju električne energije – solarnog parka (aero i drugih vrsta solarnih panela). Pored ostalog na 15. sednici SO Negotin doneto je rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja sa finansijskim planom javnog preduzeća „Bogovina“ Bor za 2023. godinu. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts