четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Tekijanka proslavlja 33 godine postojanja

Tekijanka proslavlja 33 godine postojanja

Domaći porodični trgovinski lanac Tekijanka  proslavio je   danas 33. rođendan. Povodom obeležavanja više od tri decenije postojanja kompanije, porodica Bolbotinović koja je osnivač i vlasnik Tekijanke, organizovala je na dan jubileja prigodnu proslavu. Porodica se  najpre okupila u crkvi Sv. Nikole u Tekiji gde je služena liturgija, a potom su tradicionalno obišli prvootvorenu prodavnicu Tekijanke u Tekiji. Željko Bolbotinović je ovom prilikom naglasio da u ovoj godini očekuju nekoliko izazova, i kada je u pitanju firma, a i porodica. Tekijanka svoje poslovanje, prema njegovim rečima širi ka jugu zemlje.

Kompanija Tekijanka postoji od 1990. godine i posluje u šest opština Timočke Krajine – Kladovo, Negotin, Zaječar, Knjaževac, Majdanpek i Bor. U trideset i dva maloprodajna objekta i dva ugostiteljska objekta u Kladovu (Restoran “Tekijanka Plus” i “Krčma kod Tekijanca”) posao obavlja 471 radnik.

Povodom jubileja kompanije, Tekijanka je ovih dana za svoje kupce obezbedila sjajne akcije i rođendanske cene, a kako nadležni ističu, bila je ovo odlična prilika da se učini nešto lepo za svoje komšije, naime Tekijanka je obradovala  mališane iz OŠ “Svetozar Radić” iz Tekije. Svim učenicima škole, uključujući i predškolce i nastavno osoblje, Tekijanka je poklonila jednodnevni izlet.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts