понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana je 14. sednica Skupštine grada Zaječara

Održana je 14. sednica Skupštine grada Zaječara

Odbornici su na sednici usvojili Odluku o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije Završnog računa budžeta Grada Zaječara za 2022. godinu, Odluku o otpisu potraživanja Grada Zaječara prema preduzeću Akcionarsko društvo „Ikarbus“ fabrika autobusa i specijalnih vozila Beograd, Odluku o pokretanju postupka poveravanja obavljanja komunalne delatnosti linijskog gradskog i prigradskog prevoza putnika na teritoriji Grada Zaječara, Rešenje o imenovanju Stručnog tima za davanje koncesije za linijski prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju na teritoriji Grada Zaječara, izmenu Rešenja o prenosu prava korišćenja sredstava u javnoj svojini od JP “ Direkcija za izgradnju“ Zaječar na Grad Zaječar, kao i dopunu Odluke o davanju u zakup poslovnih prostorija grada Zaječara.

Odbornici će u nastavku sednice odlučivati i o Predlogu Odluke o određivanju nadležnog organa za sprovođenje postupka davanja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini na korišćenje u nepoljoprivredne svrhe, Predlogu Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu i unapređivanje životne sredine Grada Zaječara za 2023. godinu, Predlogu Rešenja o usvajanju Programa praćenja kvaliteta površinskih voda na teritoriji Grada Zaječara za 2023. godinu, kao i o Predlogu Rešenja o usvajanju Programa praćenja nivoa komunalne buke na teritoriji Grada Zaječara za 2023. godinu.

Odbornici će dati svoju reč i o Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti na Statut Ustanove Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“,

Related posts