понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
U OŠ Branislav Nušić u Urovici završena je rekonstrukcija kotlarnice

U OŠ Branislav Nušić u Urovici završena je rekonstrukcija kotlarnice

U OŠ Branislav Nušić u Urovici završena je rekonstrukcija kotlarnice, projekat je realizovan sredstvima ministarstva za zaštitu životne sredine, uz učešće opštine Negotin, a u cilju smanjenja zagađenja vazduha poreklom iz indivudualnih izvora u 2022. godini. Ministarstvo je nabavku i ugradnju novog kotla finansiralo u iznosu od 2,5 miliona dinara, dok je učešće lokalne samouprave 1,8 miliona dinara.

OŠ Branislav Nušić u Urovici trenutno broji oko 50 učenika i kako ističe direktorka te obrazovne ustanove Snežana Mitulović, rekonstrukcija kotlarnice olakšava rad i boravak kako dece tako i zaposlenih u školi. Ona je naglasila da je ovaj projekat jako značajan ali da ima još problema koje treba rešiti kada je infrastruktura tog objekta u pitanju.

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković naglasio je da je sa direktorkom ove škole razgovarao o problemima koje treba rešiti u narednom periodu. Kako je rekao nešto od toga biće rešeno već u narednoj godini, a da li će to biti krov, toaleti ili fasada ostaje da se vidi šta je urgentnije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts