петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Knjaževac: Učesnici konkursa “Čestitku dostavi, paketić nabavi” dobiće novogodišnje paketiće

Knjaževac: Učesnici konkursa “Čestitku dostavi, paketić nabavi” dobiće novogodišnje paketiće

U Domu kulture u Knjaževcu završen je novogodišnji konkurs “Čestitku dostavi, paketić nabavi”.
Na konkursu su mogla učestvovati  deca uzrasta od 3 do 6 godina i učenici od 1. do 4. 
razreda O.Š. Čestitke koje su pristigle na konkurs mogu se kupiti u prostorijama doma kulture, a novac će biti upotrebljen u humanitarne svrhe.
„Iz godine u godinu imamo sve veći broj pristiglih čestitki na konkursu, ove godine sa teritorije opštine Knjaževac 1515 mališana poslalo je svoje čestitke na adresu Doma kulture“, istakla je direktorka te ustanove Dragana Janković.

Svakom učesniku na konkursu Deda Mraz će paketić doneti lično, a u pripremi novogodišnjih poklona za najmlađe podršku je dala i lokalna samouprava. Predsednik opštine Milan Đokić kaže da je ovo lepa akcija koja podstiče kreativnost i solidarnost kod  dece, obzirom da će ove čestitke biti ponuđene na prodaju sugrađanima kako bi se obezbedio deo sredstva za lečenje male Nede iz Knjaževca

Prema rečima nadležnih u ovoj ustanovi kulture “Čestitku pobednicu” Dom kulture će koristiti kao oficijalnu čestitku za predstojeće novogodišnje praznike.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts