петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Otvoren novi Tekijankin trgovinski objekat u Boru

Otvoren novi Tekijankin trgovinski objekat u Boru

U Boru je otvoren novi trgovinski objekat u lancu prodavnica porodične kompanije Tekijanka, ovo je treći objekat u ovom gradu, a trideset i drugi prodajni objekat u nizu Tekijankinih trgovina. Nova prodavnica se prostire na oko 210m2 prodajne površine, a posao je ovom prilikom dobilo još 14 borana.

Prema rečima Danijele Caranović PR kompanije Tekijanka, lokacija na kojoj se nalazi novi prodajni objekat pružiće priliku svim stanovnicima Bora da pazare u Tekijanka prodavnicama.

Tekijanka brine o svojim zaposlenima kojih unutar kompanije ima oko 450, a kako ističu nadleži u ovoj firmi,  zadovoljan radnik znači i zadovoljan kupac.

Tekijanka u budućnosti planira otvaranje još novih objekata, već sledeće godine centralni magacin u Zaječaru, a nakon toga kako je istakla Danijele Caranović PR kompanije Tekijanka, očekuje se nastavak širenja poslovanja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts