понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Pomoć uzgajivačima mlečnih krava

Pomoć uzgajivačima mlečnih krava

Republička direkcija za robne rezerve izvršiće bespovratnu isporuku do 15.000 tona merkantilnog kukuruza u cilju upućivanja pomoći uzgajivačima mlečnih krava.

„Zbog suše koja je desetkovala prinose gotovo svih ratarskih kultura ove godine, Vlada je donela zaključak kako bi se pokrenula akcija pomoći proizvođačima mleka“, ističe Vladica Gavrilović direktor i savetodavac u PSSS Negotin. Kako Gavrilović naglašava pravo na pomoć imaju proizvođači koji su ostvaruju premiju za mleko.

Svi stočari koji imaju nedoumica oko uslova konkursa i oko popunjavanja dokumentacije, mogu da se za pomoć obrate nadležnima u PSSS Negotin.

Krajnji rok za podnošenje zahteva je 23. novembar u ponoć. U javnom pozivu stoji da svi zahtevi koji su nepotpuni, neće biti razmatrani. Poljoprivrednici će jedino moći da podnesu prigovor na rang listu nakon što bude formirana, ističu u PSSS Negotin.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts