субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
JKP 3. Oktobar u Boru spremno za predstojeću zimu

JKP 3. Oktobar u Boru spremno za predstojeću zimu

JKP 3. Oktobar u Boru spremno dočekuje predstojeću zimsku sezonu. Bez obzira na trenutne natprosečne temperature za ovo doba godine i prognoze da je zima još daleko, u tom JP su već obezbedili dovoljne količine agregata neophodnih za posipanje puteva, a kako ističu završavaju se i neophodne opravke i remonti vozila i mehanizacije.

Jedan od većih poslova  koji obavlja ovo preduzeće je sanacija nekategorisanih puteva, prema rečima Igora Mitrovića glavnog mašinskog inženjera u tom preduzeću uporedo sa tim radi se i na uklanjanju divljih deponija.

U sklopu JKP 3. Oktobar postoji i azil za napuštene pse, koji zbrinjava veliki broj tih životinja. Kako ističu u ovom JP azil je doprineo smanjenju pasa na ulicama, što je smanjilo i broj ujeda, a samim tim su  izdavanja iz gradskog budžeta na ime odštete od ujeda pasa lutalica mnogo manja nego ranijih godina. 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts