петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana je 11. sednica SO Negotin

Održana je 11. sednica SO Negotin

Skupština opštine Negotin zasedala je ovog ponedeljka 11. put, pred odbornicima se našao dnevni red od 6 tačaka, među kojima je i odluka o usvajanju planskog dokumenta koji definiše ciljeve i mere za unapređenje kvaliteta javnog zdravlja stanovništva na teritoriji opštine Negotin od 2023. do 2028. godine. Pored toga Skupština se pozitivno izjasnila i o davanju saglasnosti na prvu izmenu  programa za korišćenje i raspoređivanje sredstava za subvencije u ovoj godini Javnog preduzeća za komunalne delatnosti „Badnjevo“ Negotin.

Odbornici su usvojili odluku o pristupanju izradi plana javnog zdravlja opštine Negotin, to je planski dokument koji definiše ciljeve i mere za unapređenje kvaliteta javnog zdravlja stanovništva na teritoriji opštine Negotin od 2023. do 2028. godine. Usvojena je i  odluka o utvrđivanju cene usluge u okviru taksi tarife po kojoj mora da se obavlja taksi prevoz na teritoriji opštine Negotin, kao i rešenje o davanju saglasnosti na prvu izmenu programa poslovanja za 2022. Javnog preduzeća za komunalne delatnosti „Badnjevo“ Negotin sa finansijskim planom, kao i rešenje o davanju saglasnosti na prvu izmenu njihovog programa za korišćenje i raspoređivanje sredstava za subvencije u ovoj godini.

Na dnevnom redu 11. redovne sednice Skupštine opštine Negotin doneto je rešenje o prestanku dužnosti dosadašnjeg direktora Narodne biblioteke „Dositej Novaković“ Negotin kao i rešenje o imenovanju Suzane Sirotović za novog direktora te ustanove.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts