четвртак, 2 маја, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru je održana 7. sednica Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je održana 7. sednica Skupštine grada Zaječara

U Zaječaru je održana 7. sednica Skupštine grada Zaječara na čijem su dnevnom redu bile samo dve tačke. Odbornici su usvojili rešenje o stavljanju van snage rešenje Skupštine grada Zaječara o davanju saglasnosti Javnom komunalno – stambenom preduzeću „Zaječar“ u Zaječaru na cenu toplotne energije od 29.11.2021. godine i  rešenja o davanju saglasnosti tom preduzeću na pozajmicu mazuta. Predložena rešenja je u ime predlagača Skupštini obrazlošio Boško Ničić gradonačelnik Zaječara.

“ Evidentno je da bez povećanja cene daljinskog  grejanja u gradu JKSP Zaječar ne može poslovati bez gubitka, međutim mi smo svesni situacije u kojoj se nalazimo i smatramo da građanima moramo da pomognemo na neki način“, rekao je Ničić on je podsetio i da je pre donošenja ovih odluka dobijena potvrda od nadležnih u ministarstvu energetike da će Zaječaru bitu upućena pomoć za rešavanje tih pitanja.

Bez obzira na činjenicu da je dnevni red sadržao samo dva predloga rešanja, 7. sednicu je obeležila žučna rasprava. Pomenuta rešenja su uvojena većinom glasova nakon opširne diskusije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts