субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Praznično radno vreme i u tekijankinim prodavnicama

Praznično radno vreme i u tekijankinim prodavnicama

U susret predstojećim praznicima porodična kompanija Tekijanka pripremila je brojne pogodnosti za sve kupce u vidu brojnih akcija, a zaposleni su dobili bonuse povodom godišnjice firme. Ono što je važno istaći, jeste da će svi  tekijankini prodajni objekti tokom praznika imati praznično radno vreme.

Kompanija Tekijanka uspešno završava 2021. godinu, nedavno je otvoren još jedan prodajni objekat u Zaječaru u naselju Kotlujevac u ulici Dobrivoja Radosavljevića, i time je nastavljeno širenje poslovanja ove porodične trgovine. Prema rečima Danijele Caranović PR menadžera kompanije Tekijanka potrošači u Zaječaru i dalje mogu da kupuju proizvode po akcijskim cenama u toj novoj prodavnici, pošto su akcije produžene zbog novogodišnjih i božićnih praznika.

Svi  tekijankini prodajni objekti tokom praznika imaće praznično radno vreme, što praktično zanači da  prodavnice 1., 2. i 7. januara neće raditi.

Kako ističe Caranović u ovoj godini je dosta toga urađeno kako bi se situacija u maloprojama sredila, što je rezultiralo i ukidanjem prekovremenih sati za zaposlene. Ona podvlači da im je u kompaniji odgovornost nam je na prvom mestu, kako briga za zaposlene tako i briga za kupce.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts