петак, 3 маја, 2024

20 godina sa vama
Bogat novogodišnji program TV Istok

Bogat novogodišnji program TV Istok

Još jedan dan nas deli do Nove godine, u proteklih nekoliko nedelja televija Istok je predano radila na snimanju i pripremi bogatog muzičkog novogodišnjeg programa.  Svi vi koji planirate da nam i u najveselijoj noći poklonite pažnju i poverenje možete očekivati odličnu zabavu uz kvalitetnu muziku poznatih izvođača. U noći između odlazeće i nastupajuće godine naš višečasovni novogodišnji program ispuniće sva vaša očekivanja.

 Najveselija i najluđa noć u godini mora biti nezaboravna, to je noć dobrog provoda i raspoloženja,  svi oni koji budu tada uz svoje male ekrane i kanal naše medijske kuće mogu očekivati  kvalitetan zabavni program. Kao i godinama u nazad redakcija našeg zabavnog programa pripremila je odličane sadržaje, naši gledaoci će uživaćeti u vrhunskoj muzici koja je  navažniji segment novogodišnjeg programa.

Nemoguće je rečima dočarati tu neverevatnu atmosveru i energiju koja vlada tokom pripreme novogodišnjeg prorama. Svi učesnici i izvođači pružaju svoj maksimum, a sve u cilju  odlične zabave našig gledalaca. U ovom muzičkom programu učestvovali su mnogobrojni proslavljeni vokalni solisti i instrumentalisti, među kojima Ljubiša Božinović, Brankica Bukacić, Žika Cvetković, Olivera Ceković, Mikan Njegušić, marijana Gancu i mnogi drugi..

Srdačno vam preporučujemo da novu 2022. godinu dočekate uz kanal televizije Istok, novogodišnji program počinje 31. decembra u 20h.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts