петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković sa svojim saradnicima obišao dve lokacije u gradu gde su nedavno završeni radovi

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković sa svojim saradnicima obišao dve lokacije u gradu gde su nedavno završeni radovi

Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković sa svojim saradnicima obišao dve lokacije u gradu gde su  nedavno završeni radovi.U Domu kulture Stevan Mokranjac renovirani su toaletima i svetlarnik, a u naselju Veljko Vlahović završeno je igralište za decu.

Opštini Negotin već treću godinu zaredom ministarstvo kulture odobrava sredstva po konkursu „Gradovi u fokusu. Ove godine je deo novca u iznosu od oko 2,5 miliona dinara bio namenjen renoviranju toaleta, a 560.000 dinara je utrošeno za obnovu svetlarnika u negotinskom Domu kulture.

“ Koliko je bilo problema sa brigom o zdravlju ljudi u godini korone ustanova kulture koja je jedna od reprezentativnijih u ovom delu Srbije uspela je da uknjiži dobar bilans u smislu infrastrukturnih radova koji se odnose na poboljšanje uslova rada“, istakla je dir. Doma kulture u Negotinu.

Predsednik Veličković je obišao i  uređeno dečje igralište u Naselju Veljko Vlahović, u čije je opremanje uloženo oko dva miliona dinara bez PDV-a.

Predsednik Veličković je i ovom prilikom uputio apel svim sugrađanima da se odgovorno ponašaju prema mobilijaru na igralištu, kako bi mnoge generacije dece provodile kvalitetno vreme u ovom delu grada koji je namenjen dečijim igrama.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts