субота, 27 априла, 2024

20 godina sa vama
Ministarka privrede u poseti Negotinu

Ministarka privrede u poseti Negotinu

Ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila je Negotin i tom prilikom se sastala sa predsednikom opštine Vladimirom Veličkovićem, kao i predstavnicima dve privatne firme koje uspešno posluju na teritoriji ove opštine.

U okviru kampanje obilaska firmi u gradovima i opštinama u Srbiji, ministarka privrede Anđelka Atanasković posetila je i Negotin. Kako nam je ministarka Atanasković rekla prilikom posete kompaniji „Eliksir“, cilj ove kampanje je da se upoznaju sa poslovanjem određenih preduzeća i da im se pruže sve raspoložive informacije i pomoć koju pruža resorno ministarstvo.

„Mi smo danas dobili prave smernice i informacije šta nam je činiti u narednom periodu kako bismo iskoristili sve benefite i raspoloživa sredstva koja ministarstvo daje lokalnim samupravama kroz razne mere“, rekao je predsednik opštine  Negotin Vladimir Veličković.

“ Vlada Srbije je prepoznala značaj „Eliksira“ za razvoj naše zemlje ali i Negotina i okoline“, kaže Ljuba Stojčić dir. „Eliksira“, dodajući da to potvrđuje i poseta resorne ministarke.

Pored hemijske industrije „Eliksir“ u Prahovu, ministarka Atanasković sa saradnicima posetila je i firmu „Spajić“čija je glavna aktivnost proizvodnja čeličnih vlakana, čelične sačme i mašina za njihovu proizvodnju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts