петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Opština Boljevac na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“

Opština Boljevac na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“

U Boljevcu je održana Press konferencije povodom najvećeg dečijeg muzickog takmičenja  „Srbija u ritmu Evrope“ koje će biti emitovano 05.09.2021. godine na Prvoj TV u 13.00 casova.
Takmicenje  „Srbija u ritmu Evrope“ se organizuje sa ciljem promocije grada koji ce predstavljati mladi talenti. Boljevac na ovom prestižnom takmičenju predstavlja Milica Trujić sa pratećom grupom.

Najveće dečije muzičko takmičenje  „Srbija u ritmu Evrope“ ulazi u samu završnicu, ovogodišnji domaćin takmičenja je grad Čačak, a 5. septembra biće odlučeno ko će osvojiti prvo mesto. David Makević izvršni direktor manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“ ističe da je saradnja sa opštinom Boljevac jako dobra i da je cilj ovog takmičenja da se okupe brojni mladi talenti iz cele zemlje.

Opština Boljevac će prvi put od osnivanja muzičkog takmičenja „Srbija u ritmu Evrope“, ove godine imati svog predstavnika na ovoj manifestaciji. Među predstavnicima 24 opštine naći će se i Milica Trujić sa pratećom grupom i pokušati da obezbedi što bolji plasman na takmičenju u živom televizijskom prenosu.

„Mi kao odgovorni ljudi uvek gledamo kakve će benefite naša lokalna sauprava dobiti od realizacije određenog projekta, a učešćem naše dece na takmičenju „Srbija u ritmu Evrope“ pokazaćemo da osim talenata u sveri tradicionalne muzike, imamo i odlične vokalne soliste i kada je moderan ritam u pitanju“, istakao je predsednik opštine Boljevac dr Nebojša Marjanović.

Ova lokalna samouprava koju mnogi nazivaju i kapijom istočne Srbije učešćem na ovom prestižnom takmičenju, pored afirmacije svoje talentovane omladine moćiće da prezentuje i sve svoje prirodne lepote i turističke potencijale.

Related posts