петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
U ZAJEČARU SE USKORO ODRŽAVA PES 2021 TURNIR. ORGANIZATOR TAKMIČENJA TEHNOMEDIA JE ZA POBEDNIKE OBEZBEDILA VREDNE NAGRADE: TELEVIZOR, HOVERBOARD I GAMING TASTATURU.

U ZAJEČARU SE USKORO ODRŽAVA PES 2021 TURNIR. ORGANIZATOR TAKMIČENJA TEHNOMEDIA JE ZA POBEDNIKE OBEZBEDILA VREDNE NAGRADE: TELEVIZOR, HOVERBOARD I GAMING TASTATURU.

U okviru tradicionalnog turnira Dođi na basket K3, biće održan i PES 2021 turnir u zaječarskom naselju Ključ 3 na košarkaškom terenu 11. avgusta 2021. godine.

Za posetioce turnira Dodji na basket K3 koji će trajati od 8. do 12. avgusta Tehnomedia je pripremila brojna iznenađenja i poklone.

Svi zainteresovani za nadmetanje u virtuelnom fudbalu mogu se prijaviti za učešće do 8. avgusta. Jednostavno kliknite na ovaj link PES 2021 Turnir – Tehnomedia i unesite tražene podatke.

Mečevi će se igrati u BO1 formatu. U slučaju nerešenog rezultata, preskaču se produžeci i šutiraju se penali. Trajanje meča je 5 minuta, a brzina igranja normalna. Maksimalan broj igrača na turniru je 64. Organizator takmičenja Tehnomedia je obezbedila vredne nagrade za najbolje. Prva nagrada je LED televizor od 32″, druga hoverboard i treća gaming tastatura.

Kotizacija je 500 dinara, a sav iznos koji bude prikupljen ići će u humanitarne svrhe. Tačno vreme početka turnira biće naknadno objavljeno u zavisnosti od broja prijavljenih učesnika.

Ovo je jedinstvena prilika da pokažete svoje PES sposobnosti, osetite neverovatan doživljaj igranja i osvojite nagradu.

Srećno svim takmičarima!!!

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts