понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Pala prva klapa  filma „Dok mi usne šaputahu ime tvoje“

Pala prva klapa filma „Dok mi usne šaputahu ime tvoje“

Zahvaljujući podršci grada Zaječara, proteklog vikenda pala je prva klapa
filma „Dok mi usne šaputahu ime tvoje“ inspirisanog romanom „Šanko si
Bonka zalibi“, autora Irene Jović Stanojević.
Ulogu glavnog junaka, Šanka, igra sve popularniji beogradski glumac Stevan Piale, protagonista brojnih serija, a uloga fatalne Bonke poverena je Milici Majkić. U filmu će se naći i mnogi zaječarci koje je očarala nezaboravna priča o legendarnom violinisti i neodoljivoj zavodnici. Na setu su svoje emocije ponudili i članovi kulturno-umetničkih društava „Koreni“ i „Penzioner“.
„Na naše veliko zadovoljstvo značaj ovog kulturološkog poduhvata prepoznali su i zaječarska Turistička organizacija kao i kompanije „Tehnomedia“, UTP Srbija- TIS, „Nikolić prevoz“, apoteke „Uniprom“, ali i mnogi pojedinci koji su nam pomogli u realizaciji. Ovo će ujedno promovisati Zaječar i čitav naš kraj, a po uzoru na velike svetske produkcije, najpre ćemo ponuditi niz scena u vidu promotivnog materijala
koji će afirmisati film i TV seriju. Veliku zahvalnost dugujemo i Zavičajnom muzeju Knjaževac koji nam je za potrebe snimanja ustupio prostor arheo-etno parka Ravna, kao i zaječarskom pozorištu za kostime, muzičkoj školi, zaječarskom kolekcionaru Bobanu Valoviću…“, rekao nam je izvršni producent Miša Stanojević.
Inače, čuvenu baladu u koju je violinista Šanko Dišković pretočio svoj zločin iz strasti, u aranžmanu Ninoslava Ademovića, otpevala je Aleksandra Stojanović, a premijera prvog promo spota se očekuje krajem jula.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts