среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Sjajni rezultati Regionalne turističke web platforme „Visit East Serbia“

Sjajni rezultati Regionalne turističke web platforme „Visit East Serbia“

Regionalna turistička web platforma „Visit East Serbia” postala jedan od najvažnijih digitalnih izvora informacija za turizam istočne Srbije. Tim povodom je u prostorijama u RARI-a održana pres konferencija,  na kojoj su predstavljeni postignuti rezultati „Visit East Serbia“ u 2020-toj, kao i kampanja za predstojeću letnju sezonu koja će bit realizovana u saradnji sa turističkim organizacijama regiona.

„Sve brojke iz prošle godine pokazuju da sadašnji i budući turisti sve više koriste našu Regionalnu turističku web platformu „Visit East Serbia”, istakao je Vladan Jeremić dir. RARIS – a, naglašavajući da je 8,6 miliona ljudi moglo na pomenutoj veb platformi da vidi nešto od atrakcija i prirodnih lepota istočne Srbije.

„RARIS je po definiciji deo javnog sektora, ali je nedobitno društvo sa ograničenom odgovornošću, te sarađuje i sa javni i sa privatnim sektorom“, kaže Jeremić. On podvlači da je upravo saradnja sa privatnim sektorom dovela do odličnih rezultata.

„Bilo bi mnogo lakše kada bismo na primer promovisali samo Đerdap ili staru planinu ali je uvek problem kada promovišete nešto što je istok, zapad, gornja ili donja regija, recimo..“, ističe dir. RARIS – a, međutim kako kaže izgleda da je rešenje problema upravo u ovakvom pristupu. Da podsetimo, RARIS je izradio Regionalnu turističku web platformu istočne Srbije „Visit East Serbia“ u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama regiona, juna 2018-te god. Sastoji od web sajta i društvenih mreža: Facebook stranica na srpskom i engleskom jeziku, Instagram naloga i Youtube kanala.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts