уторак, 19 марта, 2024

20 godina sa vama
Nova rasveta u gradskom parku „Jezero“ u Kladovu

Nova rasveta u gradskom parku „Jezero“ u Kladovu

U gradskom parku „Jezero“ u Kladovu na nekoliko lokacija na pristupnim stazama do fontane i do srednje škole i u zoni teretane na otvorenom, montirana je nova rasveta. U tim delovima parka postavljen je 31 kandelaber visine do 3 metra sa po šest LED sijalica.

Svaka svetiljka obeležena je identifikacionim brojem, radi prijave kvara, a vreme paljenja i gašenja javne rasvete različito je, po mesecima, nedeljama i danima. Gradski park „Jezero “ odavno je postao oaza za odmor i rekreaciju meštana, ali i gostiju koji borave u Kladovu.

Na površini od 5 hektara uz brojne sadržaje dominiraju teretana na otvorenom sa 10 sprava, i mobilijar u dečijem gradu. Rekreativaci i ovog proleća u parku imaju na raspolaganju osvežene sadržaje, jer je park uređen, poporavljen je i ofarban mobilijar i klupe za odmor, u večernjim časovima funkcioniše rasveta, što svakako doprinosi prijatnom ambijentu o kome se brine lokalna samouprava, navodi se na opštinskom sajtu.

Izvor: www.kladovo.org.rs/vest-nova-rasveta-u-gradskom-parku-jezero-1296.htm

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts