четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Rešeno stambeno pitanje za tri porodice iz kategorije socijalno ugroženih u Knjaževcu

Rešeno stambeno pitanje za tri porodice iz kategorije socijalno ugroženih u Knjaževcu

Tri višečlane porodice iz Knjaževca dobile su ključeve stanova koji su namenji za stanovanje ljudi iz kategorije socijalno ugroženih. Stanovi su im dati na besplatno korišćenje, a sve u cilju režavanja stambenog pitanje osoba iz osetljivih društvenih grupa.

Opština Knjaževac je prošle godine u partnerstvu sa Međunarodnom organizacijom za migracije započela realizaciju projkta rešavanja stambenog pitanja za tri knjaževačke porodice. Stanovi površine 70, 65, i 45 m2 vlasništvo su opštine Knjaževac a sredstvima donatora stambeni prostor je priveden nameni i dat porodicama na korišćenje.

Želja svakog čoveka je da ima svoj dom gde može normalno da živi, da neguje i gaji porodicu, trima porodicama iz Knjaževcu ta je želja ispunjena.

Stanovi se nalaze u delu grada gde je sve dostupno, škole, saobraćajnice i pored svega ovo naselje slovi za miran deo grada.

Lokalna samouprava će i ubuduće nastaviti aktivnosti na rešavanju problema socijalnog stanovanja, a kako je istakao zamenik predsednika opštine Knjaževac Branislav Josifović ovo je samo prvi korak ka tom cilju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts