петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Press: Platforme “Možemo bolje – Dragana Rašić”

Press: Platforme “Možemo bolje – Dragana Rašić”

Platforma “Možemo bolje – Dragana Rašić”održala je danas pres konferenciju u okviru predizbornih aktivnosti uoči lokanih izbora u Zaječaru, koji su zakazani za 28. mart.

„Potrebe građana Zaječara predstavljaju prioritet političke Platforma “Možemo bolje – Dragana Rašić”, dakle, plan je da se gradski funkcioneri u buduće sastaju sa građanima kako bi od njih samih saznali koji su njihovi problemi“, rekla je nosilac ove liste Dragana Rašić.

Novinarima se ovom prilikom obratila i Aleksandra Stojanović. Ona je kazala da postoje neka važna pitanja koja zahtevaju hitan odgovor.

 Platforma za Zaječar “Možemo bolje” na svojoj izbornoj listi ima 35 kandidata za odbornike, za predstojeće lokalne izbore u Zaječaru. Ovu dvotrećinsku izbornu listu podržalo je blizu 1100 ljudi, od 35 kandidata za odbornike  15 ih je ženskog pola.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts