четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana prva u nizu konferencija za medije grupe građana dr Nenad Ristivić pobeda

Održana prva u nizu konferencija za medije grupe građana dr Nenad Ristivić pobeda

U Zaječaru je održana prva u nizu konferencija za medije grupe građana dr Nenad Ristivić pobeda. Lista ove grupe građana nastupiće na lokalnim izborima u Zaječaru koji su raspisani za 28. mart.

„Ideja za nastanak naše grupe građana i liste proistekla je iz potrebe velikog broja naših žitelja, grada i sela koji su svoje političke, društvene i socijalne aktivnosti želeli da usmere ka sprečavanju daljeg propadanje našeg grada“, istakao je dr Nenad Ristović nosilac liste.

„Sve naše aktivnosti kada budemo preuzeli vlast 28. marta biće usmerene na stabilizaciju javnih ustanova i preduzeća, koja su nedomaćinskim upravljanjem i gazdovanjem dovedena na rub propasti. Zaustavićemo i poništiti sva javno privatna partnerstva…“ podvukao je dr Ristović.

Ristović je ovom prilikom rekao da će raditi na infrastrukturnim projektima sa kojima će aplicirati kod ministarstava, agencija i fondacija.

„Izradićemo socijalnu kartu svih ugroženih i radićemo na pravilnoj i pravednoj raspodeli sredstava“, zaključio je dr Nenad Ristović nosilac liste dr Nenad Ristivić pobeda

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts