субота, 20 априла, 2024

20 godina sa vama
Koalicija SPS i JS : Imamo smelost da preuzmemo odgovornost da vodimo ovaj grad

Koalicija SPS i JS : Imamo smelost da preuzmemo odgovornost da vodimo ovaj grad

Koalicija SPS JS zalaže se za stvaranje jedne jake Srbije, a nacionalni interesi su prioritet, rečeno je u Zaječaru prilikom posete predsednika SPS – a Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme lidera Jedinstvene Srbije.

„Snažna porška države je jako važna za razvoj i našeg grada ali i sela, a naša koalicija tu podršku ima“, istakao je Srđan Stanojević kandidat za gradonačelnika Zaječara na listi koalicije SPS i JS.

Predsednik SPS Ivica Dačić istakao je da je jako nezahvalno u ovim uslovima epidemije voditi bilo kakvu kampanju, ističući da su zajednički interesi ove koalicije i dalje nepromenjeni da će se i dalje zalagati za postizanje zacrtanih ciljeva.

 Dragan Marković Palma lider Jedinstvene Srbije kaže da se pomenuta koalicija zalaže i za prestanak diskriminacije kada su mere kriznog štaba u pitanju.

„Lista koalicije SPS i JS ima znanje, ima iskustvo, a ima i smelost da preuzme odgovornost da vodi ovaj grad“, istakao je Srđan Stanojević kandidat za gradonačelnika sa ove liste.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts