четвртак, 28 марта, 2024

20 godina sa vama
Koalicija NADA : Zalažemo se za decentralizaciju

Koalicija NADA : Zalažemo se za decentralizaciju

Predsednici Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Žika Gojković i Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović,  u pratnji Opštinskih odbora, organizovano su obišli Zaječar. U svom obraćanju medijima istakli su da se njihova koalicija, između ostalog zalaže za decentralizaciju.

„Pred lokalnom vlašću u Zaječaru je puno izazova, a mi izdvajamo neke koji će kao prioriteti biti u našem fokusu, poput asfaltiranja, izgradnje gerentološkog centra i pomoći malim i srednjim preduzećima“, rekao je Ivan Dinić prvi na listi koalicije NADA za izbor odbornika Skupštine grada Zaječara.

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Žika Gojković pozvao je građane da izađu na izbore i ne dozvole da drugi glasaju za njih.

Koalicija NADA je ujedinila snage umerene desnice i ona nudi nadu u bolje sutra, zaključeno je na ovoj pres konferenciji.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts