петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Održana 33. sednica SO Negotin

Održana 33. sednica SO Negotin

33. sednica SO Negotin je zbog epidemioloških prilika održana u Domu kulture „Stevan Mokranjac“, na dnevnom redu se uz dopunu na samom početku zasedanja našlo 10 tačaka. Sve odluke su usvojene većinom glasova, a među najznačajnijima izdvajaju se odluka o umanjenju iznosa koji roditelji plaćaju za uslugu Predškolske ustanove „Pčelica“  za period trajanja vanredne situacije, kao i odluke koje se tiču linijskog prevoza.

Odbornici SO Negotin usvojili su na 33. sednici pored ostalog odluku o umanjenju obaveza za 50% roditelja ili drugih zakonskih zastupnika dece, po osnovu plaćanja usluga Predškolske ustanove „Pčelica“  za period trajanja vanredne situacije koja je proglašena 10. novembra i još uvek je na snazi.

mr Milan Uruković predsednik SO Negotin obrazložio je dve odluke koje se tiču linijskog prevoza i to odluku o drugoj izmeni ugovora o  poveravanju komunalne delatnosti linijskog prigradskog prevoza putnika na teritoriji opštine Negoti, kao i odluku o davanju saglasnosti na konačni nacrt aneksa ovog ugovora.

Odbornici su se pored ostalog usvojili i   rešenja vezana za Javno komunalno preduzeće “Badnjevo”, kao i izmenu  odluke  o  utvrđivanju  zakupnine  i naknade za korišćenje poslovnog prostora u svojini opštine Negotin. Skupština je  donela i odluku o imenovanju Opštinskog saveta roditelja za školsku 2020/2021.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts