петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
U Negotinu je održano poslednje skupštinsko zasedanje u 2020. godini

U Negotinu je održano poslednje skupštinsko zasedanje u 2020. godini

U Negotinu je održano poslednje skupštinsko zasedanje u 2020. godini. Na dnevnom redu 32. sednice bilo je pet odluka i rešenja, koje su usvojene većinom glasova.

32. sednica SO Negotin počela je minutom ćutanja povodom smrti Slavoljuba Nikolića, odbornika sa liste Aleksandar Vučić – Srpska napredna stranka.Odbornici Skupštine opštine Negotin, većinom glasova usvojili su odluke o dodeljivanju isključivog prava Javnom preduzeću za komunalne delatnosti „Badnjevo“ Negotin na obavljanje delatnosti pružanja usluga u 2021. godini i donošenju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije za kompleks Rajačkih pivnica u opštini Negotin. Skupština je usvojila i rešenja o davanju saglasnosti na programe rada sa finansijskim planom za 2021. godine Turističke organizacije opštine Negotin i Centra za socijalni rad, kao i Odluku o donošenju izmena Plana detaljne regulacije „Luka Prahovo“.
mr Milan Uruković, predsednik SO Negotin rezimirao je rad lokalnog parlamenta u ovoj godini, naglašavajući da je usvojen niz odluka vađnih za dalji razvoj opštine Negotin.

Sednici su, pored 34 odbornika, prisustvovali Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, Bogdan Gugić, zamenik predsednika Opštine i članovi veća. Zasedanje je održano u sali negotinskog Doma kulture, uz poštovanje svih preporučenih mera u borbi protiv širenja zaraze COVID 19.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts