петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Predsednik SO Negotin mr Milan Uruković uputio je čestitku povodom nastupajućih praznika

Predsednik SO Negotin mr Milan Uruković uputio je čestitku povodom nastupajućih praznika

Predstojeća 2021. godina biće radna, a ujedno i izborna godina za opštinu Negotin, istakao  je mr Milan Uruković, predsednik SO Negotin, koji uputio  čestitku svim građanima povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika zaželevši puno sreće, zdravlja i uspeha.

„Godina na izmaku bila je teška za celo čovečanstvo i nadam se da će nastupajuća godina biti u mnogome bolja od minule“, rekao je predsednik SO Negotin mr Milan Uruković. On je svim građanima poželeo puno sreće, zdravlja i uspeha u Novoj godini.

Uruković je zahvalio i medijima na korektnoj saradnji i naglasio da će ta saradnja u nastupajućoj godini biti intenzivnija, obzirom da će u ovoj opštini biti održani lokalni izbori.

Da podsetimo u Negotinu je u utorak održano poslednje skupštinsko zasedanje u ovoj godini, a prema informacijam tradicionalnog dočeka na trgu neće  ovoga puta zbog epidemijske situacije. Novu 2021. godini građani će uglavnom dočekati u krugu svoje porodice.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts