недеља, 28 априла, 2024

20 godina sa vama
18. decembra 42. sednica skupštine grada Zaječara

18. decembra 42. sednica skupštine grada Zaječara

Sednica Skupštine grada Zaječara, 42. po redu, zakazana je za petak, 18. decembar. Među najvažnijim tačkama koje će se u petak naći pred gradskim parlamentom je Odluka o budžetu grada Zaječara za 2021. godinu, sa Kadrovskim planom za 2021. godinu. Ukupni prihodi, primanja budžeta grada Zaječara i preneta sredstva za narednu godinu planirani su u iznosu od 2,48 milijarde dinara. U istom iznosu planirani su i rashodi i izdaci budžeta grada Zaječara za predstojeću godinu. Odbornici će odlučivati i o Predlogu Odluke o izboru privatnog partnera i dodeli Ugovora o javno – privatnom partnerstvu za zamenu, racionalizaciju i održavanje dela sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji grada Zaječara.

Na dnevnom redu sednice je, takođe, Predlog Odluke o pokretanju postupka javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za vršenje usluga prelaska gradske toplane na biomasu u gradu Zaječaru, sa izgradnjom nove toplane, kao i Predlog Rešenja o imenovanju stručnog tima za realizaciju projekta javno-privatnog partnerstva bez elemenata koncesije za vršenje usluga prelaska gradske toplane na biomasu u gradu Zaječaru, sa izgradnjom nove toplane.Odbornicima će  odlučivati i  o programima poslovanja Javnih preduzeća i ustanova čije osnivač lokalna samouprava za sledeću godinu. na dnevnom redu 42. sednice skupštine grada Zaječara biće i Rešenje o imenovanju direktora Centra za socijalni rad u Zaječaru, Odluka o obrazovanju Štaba za vanredne situacije grada Zaječara, Odluka o usvajanju Lokalnog akcionog plana za Rome grada Zaječara i Rešenje o razrešenju i imenovanju člana Školskog odbora Tehničke škole u Zaječaru.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts