субота, 4 маја, 2024

20 godina sa vama
U negotinskom domu kulture retrospektivna izložba sa likovne kolonije u Jagodini

U negotinskom domu kulture retrospektivna izložba sa likovne kolonije u Jagodini

U galeriji Doma kulture „Stevan Mokranjac“ u Negotinu, u saradnji sa Muzejom naivne i marginalne umetnosti iz Jagodine priređena je izložba radova sa likovne kolonije ove renomirane kulturne institucije. Izložba je u negotinskom Domu kulture postavljena 26. oktobra, a ljubitelji likovne umetnosti moći će postavku da vide još samo 4. novembra.

Retrospektivna izložba Likovne kolonije Muzejom naivne i marginalne umetnosti  u Domu kulture „Stevan Mokranjac“ predstavlja izbor umetničkih dela iz zbirke ove ustanove kulture iz Jagodine koja su nastala tokom 20 Likovnih kolonija u organizaciji Muzeja.

Organizatori izložbe, ozbirom na aktuelnu epidemiološku situaciju, priredili su prezentaciju putem video linka za negotinsku publiku, pošto uobičajenog otvaranja izložbe na koje smo navikli ovoga puta nije bilo.

Izložba je u negotinskom Domu kulture postavljena 26. oktobra, a ljubitelji likovne umetnosti moći će postavku da vide još samo 4. novembra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts