петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
U Miloševu je asfaltirana deonica glavnog puta u dužini od 470 metara

U Miloševu je asfaltirana deonica glavnog puta u dužini od 470 metara

U negotinskom selu Miloševo asvaltirana je deonica lokalnog puta od preko 400 metara, a uporedo sa ovim poslom radi se i na izgradnji tamošnje crkve. Radove je obišao Predsednik opštine Negotin Vladimir Veličković sa svojim saradnicima.

Vremenske prilike su ovih dana išle na ruku putarima, naime nakon radova koji su početkom sedmice izvedeni u MZ Radujevac, mašine su na kraju ove radne nedelje bile angažovane u Miloševu. Asfalirana je planirana deonica puta u dužini od oko 470 metara, avrednos ove investicije iznosi 4.200.000 dinara.

Cilj lokalne samouprave ali i saveta mesnih zajednica je da se što više uradi na sređivanju putne infrastrukture, međutim nerealno je očekivati da će sve biti urađeno u jednoj kalendarskoj godini. Kako je ovom prilikom rečeno planom koji je urađen za ovu godinu  određeni su prioriteti i u skladu s tim se i radovi odvijaju.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts