понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Srpska napredna stranka u Zaječaru obeležila stranačku slavu

Srpska napredna stranka u Zaječaru obeležila stranačku slavu

Pored mnogobrojnih porodica u našoj zemlji koje slave Svetu Petku, ovu slavu obeležava i Srpska napredna kao stranačku slavu. Rezanjem slavskog kolača u prisustvu malog broja članova i rukovodstva GO SNS u Zaječaru, u trenutnim okolnostima, zbog specifične situacije izazvane pandemijom covid 19, u Zaječaru obeležena slava pomenute političke partije.

Saša Ivković, odbornik SNS u gradskom parlamentu, ovogodišnji kolačar, predao je kolač Tatjani Stojanović, koja se nalazi  na čelu odborničke grupe Srpske napredne stranke u Skupštini grada.Sečenje slavskog kolača obavili su sveštenici eparhije Timočke.

Milan Stanković, predsednik Gradskog odbora SNS je prisutnima i svima onima koji  slave čestitao slavu i poželeo da je proslave u zdravlju, miru i dobrom raspoloženju.

Svetu Petku brojne porodice u Srbiji proslavljaju kao krsnu slavu,a ova svet c teljka  smatra se zaštitnicom žena, kao i čuvarkom siromašnih i bolesnih.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts