понедељак, 29 априла, 2024

20 godina sa vama
Asfaltirano nekoliko deonica u Mesnoj zajednici Dupljane

Asfaltirano nekoliko deonica u Mesnoj zajednici Dupljane

Ekipe Preduzeća za puteve „Štrabag“ danas su asfaltirale nekoliko deonica u Mesnoj zajednici Dupljane. Novi asfalt je postavljen u dvorištu škole koja je uređena prošle godine i presvučeni su delovi dve ulice u selu. Radove su danas obišli Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin i Bogdan Gugić, zamenik predsednika Opštine.

„Uporedo sa radovima na krpljenju udarnih rupa koji su u toku nastavljeno je i asfaltiranje po mesnim zajednicama. U Mesnoj zajednici Dupljane u toku je presvlačenje asfaltom 600 metara, u dvorištu škole i dve ulice. Vrednost današnjih radova koji se finansiraju i opštinskog budžeta iznosi oko 3.500.000 miliona dinara. Ako nam vreme dozvoli u planu nam je realizacija radova u još nekoliko mesnih zajednica. Кada se nešto radi kako valja, u bilo kom mestu na teritoriji naše opštine je na dobrobit naših građana kako na selu tako i u gradu. Pojačaćemo aktivnosti kako bismo rešili što više problema “ istakao je u Dupljanu predsednik Veličković.

Lokalna samouprava je za mestimično popravljanje kolovoza koje podrazumeva krpljenje udarnih rupa, pojedinih delova kolovoza i presvlačenje kao i održavanje trupa puta i putnih objekata opštinskih puteva iz budžeta izdvojila 44.998.200 dinara.

„ Ovo je veliki dan za naše selo. Zahvaljujem lokalnoj samoupravi na razumevanju i na podršci jer lokalna samouprava podržava ne samo našu već sve mesne zajednice. Danas je asfaltirano školsko dvorište koje je bilo u veoma lošem stanju. Deca su zadovoljna, kao i svi radnici škole. Radovi koji su danas izvedeni veoma su značajni i postoje planovi da se iduće godine nastaviti sa asfaltiranjem ove ulice.“ rekao je Đorđe Raducić, predsednik MZ Dupljane.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts