петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
U Zaječaru se gradi fabrika za proizvodnju tel-kablova

U Zaječaru se gradi fabrika za proizvodnju tel-kablova

Zaječar će uskoro dobiti novu fabriku gde će se proizvoditi tel-kablovi. Investicija je vredna milion i po evra, objekat se gradi  u industrijskoj zoni Zaječara, u početnoj fazi proizvodnje, prema rečima investitora biće uposleno 50-ak radnika.  

Fabrika za  proizvodnju tel kablova nalazi se u industrijskoj zoni u Zaječaru na zvezdanskom putu. Na gradilištu se radi punom parom, postavljeni su noseći betonski stubovi, a kako se očekuje fabrika bi trebala da bude završena početkom naredne godine. Radove su obišli gradonačelnik Zaječara sa svojim saradnicima i glavni investitor Dejan Janković vlasnik i direktor fabrike Tel-kabl.

Investicija je vredna milion i po evra, prema Jankovićevim rečima  biće uposleno 50-ak radnika. Kako ističe do kraja godine bi hala trebala da bude zatvorena i pokrivena, a početkom sledeće godine očekuje se i početak proizvodnje.

Ova firma ima trenutno 35 zaposlenih, imaju već oformljenu bazu stručnog kadra, a u narednom periodu krenuće i obuka mladih koji će raditi u novom pogonu, obzirom da je za osposobljavanje radnika potrebno oko šest meseci.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts