петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Počeli elektroenergetski radovi u objektu Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo

Počeli elektroenergetski radovi u objektu Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo

Početkom ovog meseca u Kladovu su počeli elektroenergetski radovi u objektu Biblioteke “Centar za kulturu” vredni oko 4 miliona dinara. Projektom je predviđeno da taj posao traje 45 dana.

Na konkursu Ministarstva kulture i informisanja “Gradovi u fokusu 2020” podržan je projekat “Lepa reč gvozdena vrata otvara ” opštine Kladovo u ukupnom iznosu od 4 miliona dinara za elektroenergetske radove u objektu Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo. Radovi su počeli da se izvode u prvim danima avgusta i trajaće narednih 45 dana.

Radovi na sanaciji oštećenja krova, završeni su decembra 2019. godine i finansirani su iz sredstava oportuniteta Ministarstva pravde RS.

Elektroenergetski radovi u objektu Biblioteke “Centar za kulturu” Kladovo predstavljaju sledeću veoma važnu fazu koja će sanirati veći deo oštećene elektroinstalacije kao posledice prokišnjavanja. Inače opština Kladovo je najavila dalja ulaganja u objekat kulture koji pet decenija opslužuje celu opštinu za sva kulturna i javna dešavanja. Ulaganja će se realizivati etapno što zavisi od finansijskih mogućnosti.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts