уторак, 23 априла, 2024

20 godina sa vama
КONSTITUISAN NOVI SAZIV SКUPŠTINE OPŠTINE BOLJEVAC

КONSTITUISAN NOVI SAZIV SКUPŠTINE OPŠTINE BOLJEVAC

Novi saziv Skupštine opštine Boljevac čini 25 odbornika, sa pet izbornih lista. Lista SNS „Aleksandar Vučić – za našu decu“ ima 13 odbornika, lista „Ivica Dačić SPS –JS – Dragan Marković Palma“ je zastupljena sa četiri odbornika, koliko ima i lista „Šansa za Boljevac- SNP“. Sa liste „Zajedno za Boljevac – Dejan Кarabašević- Vlaška narodna stranka, u Skupštinu su ušla dva odbornika, koliko ima i lista „Vlaška stranka Most – Davor Nikolić“ Кonstitutivnoj sednici je prisustvovalo dvadeset četvoro odbornika, čiji su mandati verifikovani.

Tajnim glasanjem, za predsednicu Skupštine opštine Boljevac je izabrana Jelena Radosavljević Milosavljević sa liste „Šansa za Boljevac“, a za njenog zamenika, Dragan Radosavljević, sa liste Srpske napredne stranke. Sekretar Skupštine u novom sazivu će biti diplomirani pravnik Ana Opačić. Za predsenika opštine je izabran Nebojša Marjanović (SNS), a funkciju zamenika će u narednom mandatu obavljati Slađan Đimiš (SNS).

Tajnim glasanjem su izabrani i članovi Opštinskog veća, koga čine Žanko Vidaković (SNS), Tamara Ilić (SNS), Miroslav Trailović(SNS), Vidosava Milojković (PUPS) i Siniša Saraković (Vlaška narodna stranka).

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts