петак, 26 априла, 2024

20 godina sa vama
Pokret pobeda za naš grad dr Nenad Ristović učestvuje na izbore za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica

Pokret pobeda za naš grad dr Nenad Ristović učestvuje na izbore za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica

Na izborima za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica učestvovaće i lista Pokret pobeda za naš grad dr Nenad Ristović. Lider ovog pokreta dr Nenad Ristović izraziozio je nadu da će na izborima pobediti i  najavio predizborne aktivnosti.

Pored Izbori za članove Saveta MZ Vratarnica, koji su zakazani za 21. jun 2020. godine, tema ove konferencije bila je i aktuelna politička i infrastrukturna situacija u gradu Zaječaru. Ristović je ovom prilikom istakao da je u proteklom periodu  doneto nekoliko značajnih Odluka koje će, kako je rekao naštetiti građanima Zaječara.

“ JKP Vodovod Zaječar pokušao je da na nelegalan način formira cenu tehničke vode od 38 dinara, dok je Skupština grada Zaječara donela odluku da se JKP „Higijena“ oduzme delatnost organizovanja vašara u korist JKP „Timok održavanje“, istakao je dr Ristović naglašavajući da je DRI dala svoje mišljenje o budžetu JKP „Timok održavanje“ gde kažu da je mišljenje sa rezervom i da smatraju da to preduzeće neće moći likvidno da posluje.

Na izborima za članove Saveta Mesne zajednice Vratarnica, koji će biti održani 21. juna, pravo glasa ima 300 birača, objavljeno je u Službenom listu grada Zaječara.Biračko mesto nalaziće se u Klubu penzionera u Domu kulture u Vratarnici. Podsetimo, izbori za članove Saveta MZ Vratarnica raspisani su još 6. marta, ali su tokom vanrednog stanja mirovale izborne radnje.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts