среда, 24 априла, 2024

20 godina sa vama
Učenici Osnovne muzičke škole ,,Stevan Mokranjac”  iz Zaječara ostvarili su izuzetne rezultate na takmičenju iz solfeđa i teorije muzike

Učenici Osnovne muzičke škole ,,Stevan Mokranjac” iz Zaječara ostvarili su izuzetne rezultate na takmičenju iz solfeđa i teorije muzike

Na 6. Međunarodnom takmičenju iz solfeđa i teorije muzike koje je održano on line 23. i 24. maja 2020. učenici Osnovne muzičke škole ,,Stevan Mokranjac” iz Zaječara ostvarili su izuzetne rezultate:
Mina Dinić koja ide u VI razred- osvojila je I nagrada 100 poena iz solfedja. Isti rezultat postigla je i Mila Bešir koja takođe ide u VI razred, ona se takmičila iz teorije muzike, osvojila je I nagradu i 100 poena. I nagrada i 100 poena takođe iz teorije muzike osvojio je i učenik VI razreda Pavle Jovanović. Svi nagrađeni učenici su iz klase profesorke Nataše Jovanović. Organizator takmičenja je Udruženje muzičkih i baletskih pedagoga Srbije.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts