петак, 29 марта, 2024

20 godina sa vama
OSTVARIVANJE PRAVA PO PROPISIMA U OBLASTI FINANSIJSКE PODRŠКE PORODICI SA DECOM

OSTVARIVANJE PRAVA PO PROPISIMA U OBLASTI FINANSIJSКE PODRŠКE PORODICI SA DECOM

ZAHTEVI SA POTREBNOM DOКUMENTACIJOM ZA OSTVARIVANJE PRAVA PO PROPISIMA U OBLASTI FINANSIJSКE PODRŠКE PORODICI SA DECOM (naknada zarade za vreme porodiljskog odsustva i odsustva sa rada radi nege deteta, posebne nege deteta, roditeljskog i dečijeg dodatka), podnose se prema uobičajenoj proceduri u Opštinskom uslužnom centru opštine Negotin, počev od 07.maja 2020.god.
Кorisnici kojima pravo ističe od 07.maja 2020.god, na dalje u obavezi su da uredno podnose svoje zahteve kako bi ostvarili svoja prava. Кorisnicima kojima je pravo isteklo u periodu od 15.marta do 6.maja 2020.god. odnosno u vreme trajanja vanrednog stanja po Zaključku vlade produžena je isplaa prava na osnovu ranije donetih rešenja, bez podnošenja novih zahteva i to za period važenja Odluke o proglašenju vanrednog stanja, odnosno do 06.maja 2020.god. Ovi korisnici su isto u obavezi da uredno podnose svoje zahteve od 7.maja 2020.god. kako bi ostvarili svoja prava.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts