петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Matična biblioteka „Svetozar Marković“ u Zaječaru radi sa korisnicima od ponedeljka 11. maja 2020.

Matična biblioteka „Svetozar Marković“ u Zaječaru radi sa korisnicima od ponedeljka 11. maja 2020.

Matična biblioteka „Svetozar Marković“ omogućiće korisnicima pozajmicu bibliotečke građe od ponedeljka 11. maja 2020. u skladu sa propisanim merama zaštite.1. Radno vreme Biblioteke za neposredni rad sa korisnicima je svakog radnog dana od 7,30 do 15,30.2. Korisnici neće imati direktni pristup fondovima već će moći da podignu  naručene knjige (na mejlove: bibzapozajmica@gmail.comdecije.odeljenje@bibliotekazajecar.rs) dan nakon naručivanja.
3. Prilikom naručivanja korisnik treba da dostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj članske karte, kao i naslove knjiga koje želi da pozajmi.4. Knjige korisnici mogu dobiti i prilikom dolaska u biblioteku, a da je prethodno  nisu naručili.
4. U Biblioteku može da uđe samo po jedan korisnik, uz korišćenje zaštitne opreme, dezinfekcione barijere i sredstva za dezinfekciju, postavljenih na ulazu.5. Čitaonice i ogranci do daljeg neće raditi.6. Korisnicima koji su pozajmili knjige pre uvođenja vanrednog stanja neće se naplaćivati naknada za kašnjenje.7. Do kraja maja korisnici će moći da se upišu besplatno.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts