петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Novi kamion u voznom parku JKP „Timok održavanje“ u Zaječaru

Novi kamion u voznom parku JKP „Timok održavanje“ u Zaječaru

Kamiona vredan oko 40.000 evra novo je vozilo u voznom parku Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ u Zaječaru, koji će kako nadlećni u tom javnom preduzeću ističu biti isplaćen u narednih 5 godina. „Nabavkom ovog kamiona rešavaju se brojni problemi našeg preduzeća. Naime, od samog osnivanja preduzeća, najveći problem sa kojim se suočavamo je nedostatak mehanizacije“,istakao je Vice Lalić, pomoćnik v.d. direktora JKP „Timok održavanje“.  Reč je o kamionu sandučaru, marke „iveco 35s12d“,koji će imati višestruku namenu, ali će pre svega biti upotrebljen za realizaciju aktivnosti Službe „Zelenila“, kao i za prevoz bine tokom trajanja kulturnih manifestacija.  

Lalić naglašava da su radnici „Timok održavanja“  i tokom vanrednog stanja obavljali rad u okviru svojih delatnosti, a nedavno su završeni radovi  na uređenju sportskog terena u naselju Vlačić. Pored toga, radi se i na održavanju puteva i zelenih površina u gradu.

Vremenski uslovi diktiraju i dinamiku radova koji će biti obavljeni u narednom periodu, a ono što je evidentno jeste da će služba „Zelenila“ ubuduće moći da odgovori na veće izazove, jer je nabavljena mehanizacija koja će olakšati i ubrzati rad radnicima u toj službi.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts