петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
37. sednica Skupštine grada Zaječara biće održana u sali Doma kulture u Kotlujevcu

37. sednica Skupštine grada Zaječara biće održana u sali Doma kulture u Kotlujevcu

U cilju sprečavanja širenja bolesti COVID 19 37. sednica Skupštine grada Zaječara koja je zakazana je za četvrtak, 4. jun 2020. godine, biće održana u sali Doma kulture u Kotlujevcu.

Pred odbornicima će se naći deset predloga rešenja koji zahtevaju njihovo izjašnjavanje.Između ostalog odbornici će razmatrati Predlog Odluke o načinu plaćanja naknade za korišćenje javnih površina na teritoriji grada Zaječara za maj i jun 2020. godine, kao Predlog Rešenja o usvajanju Godišnjeg likvidacionog izveštaja Javnog preduzeća „Direkcija za izgradnju“ Zaječar – u likvidaciji.

Na dnevnom redu je i Predlog Odluke o utvrđivanju ekonomske cene usluga koje pruža Centar za socijalni rad „Zaječar“ u Zaječaru za 2020. godinu. Skupština će odlučivati i o godišnjem programu zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za 2020. godinu, kao i o Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti na izmene i dopune Statuta Javnog komunalnog preduzeća „Timok-održavanje“ Zaječar, i Predlogu Rešenja o davanju saglasnosti Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod“ Zaječar na Elaborat o ceni za tehničku vodu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts