четвртак, 25 априла, 2024

20 godina sa vama
U toku izrada naredbe, uputstva i preporuka namenjena poljoprivrednim proizvođačima

U toku izrada naredbe, uputstva i preporuka namenjena poljoprivrednim proizvođačima

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić najavio je da je u toku izrada naredbe, uputstva i preporuka ŠVS grada Zaječara, namenjena registrovanim poljoprivrednim domaćinstvima sa teritorije grada Zaječara, vezano za kretanje i u vreme “policijskog časa” .

Kako je istakao na svom fb nalogu, ovom naredbom omogućiće se poljoprivrednim proizvođačima, ukoliko se budu pridržavali propisanih uslova i kriterijuma, da mogu obrađivati svoja imanja, voćnjake, pčelinjake, plastenike i sl. i predavati mleko otkupnim stanicama (najverovatnije) u vremenu 05,00-20,00 sati.

Ničić je izrazio nadu da kada i ako Štab ovu naredbu usvoji, da pojedinci istu (i kriterijume iz nje) neće kršiti I zloupotrebljavati, kako bi nadležni bili prinuđeni da istu moraju ukidati !

“Na Vama, meštanima sela, je da takvima skrećete pažnju i pozivate nadležne organe (jer oni Vas ugrožavaju a mi nemamo stotine policajaca i komunalnih milicionera) kako Vas ne bi ugrozili u normalnom obavljanju poslova i doveli u pitanje zdravlje svih nas”, istakao je Ničić

On naglačava da čim naredba bude usvojena, sa propisanim uslovima, ista će biti istaknuta na vidnim mestima u svakoj seoskoj MZ.

Takođe će poverenicima ŠVS (CZ) biti date instrukcije, i ovlašćenja, da prate sprovođenje iste.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts