четвртак, 18 априла, 2024

20 godina sa vama
RARIS: On-line platforma ZNANJE ZA POSLOVANJE

RARIS: On-line platforma ZNANJE ZA POSLOVANJE

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije je pokrenula on-line platformu ZNANJE ZA POSLOVANJE kako bi pomogla građanima da potpuno besplatno, u kratkom roku i od svoje kuće steknu osnovna znanja o nekoliko poslovnih tema.

On-line platforma ZNANJE ZA POSLOVANJE je namenjena budućim i sadašnjim preduzetnicima, svima koji žele da razviju posao u poljoprivredi, preradi hrane ili turizmu, kao i  svima ostalima koji žele da usavrše svoja poslovna znanja  i steknu nove veštine koje im mogu koristiti u poslovanju. On-line platforma ZNANJE ZA POSLOVANJE se sastoji iz tri on-line kursa: Kako početi i voditi svoj biznis – ovde ćemo se baviti preduzetništvom u širem smislu. Obradićemo teme od toga kako da znate da li vi ispunjavate potrebne preduslove da biste bili preduzetnik, preko analize poslovne ideje pa sve do izvora finansija za vašu poslovnu ideju ili postojeći biznis. IPARD fondovi – poljoprivreda .

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts