петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
OBAVEŠTENJE O ELEКTRONSКOJ PIJACI SRBIJE

OBAVEŠTENJE O ELEКTRONSКOJ PIJACI SRBIJE

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i poljprivrede pokrenulo je rad platforme https://pijaca.minpolj.gov.rs (Elekotronska Pijaca Srbije), a sve u cilju da omogućimo proizvođačima kvalitetne hrane direktan kontakt sa potrošačima u gradskim sredinama, širom Srbije. Imajući u vidu trenutnu situaciju i ograničenost kretanja, ova platforma treba da donekle zameni postojeće sisteme distribucije i omogući potencijalnim kupcima lako povezivanje sa proizvođačima.

Dovoljno je uneti WEB adresu https://pijaca.minpolj.gov.rs zatim kliknuti na kvadratić u donjem desnom uglu “Registracija domaćinstava”, a zatim kliknuti na “Registracija proizvođača” . Potom treba uneti elementarne podatke: kontakt, proizvodni program, web ili FB prezentacija, sisteme kvaliteta (ako postoje) i lokaciju (uneti na mapi). Procedura je pojednostavljena i traje oko 5 minuta.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts