петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Grad Bor je pokrenuo servis „PRIJAVI PROBLEM“

Grad Bor je pokrenuo servis „PRIJAVI PROBLEM“

Kako bi na još jedan način bili na usluzi građanima, Grad Bor je pokrenuo servis „PRIJAVI PROBLEM“ putem koga će svi građani moći da prijave komunalni problem ili primedbu na rad javnih službi.

Servis je uspostavljen kako bi se prijavili nedostaci i primedbe na rad zdravstvenih ustanova, javno komunalnih preduzeća i ostalih javnih institucija, ali putem ovog servisa građani će biti u mogućnosti i da prijave komunalni problem koji zahteva intervenciju komunalnih službi.

“Naša je namera da kroz rad ovog servisa omogućimo građanima da nam ukažu na sve primedbe, sugestije i kritike kako bismo poboljšali rad javnih službi, otklonili nepravilnosti u radu, kao i unapredili komunikaciju grada sa građanima.” rekao je tim povodom gradonačelnik Aleksandar Milikić.

Putem telefonske linije 060 27 27 079 operater će na raspolaganju biti od 9 do 13 časova, a moguće je ostaviti primedbu putem viber aplikacije, kao i mejlom na adresu prijaviproblem@bor.rs.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts