петак, 19 априла, 2024

20 godina sa vama
Biblioteka u Kladovu je ponovo otvorena za rad sa korisnicima

Biblioteka u Kladovu je ponovo otvorena za rad sa korisnicima

U skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije i preporukom Ministarstva kulture i informisanja RS, Biblioteka „Centar za kulturu“ u Kladovu, počela je rad sa korisnicima, pridržavajući se svih mera prevencija i zaštite. Rad je organizovan pod izmenjenim uslovima i uz pridržavanje svih epidemioloških mera i strogih mera socijalnog distanciranja. Privremeno radno vreme biblioteke sa korisnicima je svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

Korisnici su dužni da sami obezbede zaštitnu opremu (zaštitna maska i rukavice) i da se pridržavaju propisanog rastojanja (2m).

Samo po jedna osoba može prići improvizovanom pultu za izdavanje i prijem knjiga na ulazu objekta, s obzirom na mali prostor prijemnog dela Biblioteke. Razlog je mera ograničenja broja korisnika po kojem na istom ne mogu da borave više od 2 osobe. Iz biblioteke obaveštavaju da će primati već zadužene knjige koje zatim  odlažu u poseban i izdvojen prostor. Nakon toga, te knjige ne izdaju narednih 72 sata.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju (ili i jedno i drugo) sa sajta www.tvistok.com u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Related posts